Opnieuw verlies voor firma Lisbeth Imbo

Augustus 1999: een redacteur van de Gazet van Antwerpen (de Frut dus) bevindt zich in de Radio 1-studio van waaruit het programma Camping Casablanca gemaakt wordt. “Het dient gezegd, de sfeer is opperbest. Camping Casablanca is het soort programma waarvoor je niet thuis blijft, maar dat er tijdens de vakantie best mag wezen.”

In het eerste uur mogen de luisteraars een liedje van een nieuwe tekst voorzien, in het tweede uur wordt er gequizd. Kurt Van Eeghem, net terug van vakantie in de Provence, heeft gekozen voor Volare, de telkens opnieuw gecoverde kraker van Domenico Modugno. De opdracht: “Het moet gaan over de regen en over de eclips, die we, door de wolken, misschien niet gaan zien.” Het begin van het refrein heeft hij al klaar: “Het regent, ooh ooh, ik kan er niet tegen, oh oh oh oh…” 

Het team van Radio Casablanca bestaat uit 5 personen. Wegens de vakantie is het een wisselend gezelschap. Dan is de ene weg, dan de andere. De Frut: “Presentator Sven Speybrouck is juist terug van drie weken Ecuador. Heeft nog last van jetlag. Lode Roels, die hem verving, kan het programma niet missen en volgt de uitzending in de studio. Brecht De Volder en Lisbeth Imbo zijn de twee telefonisten-redacteurs. Om beurten vangen ze de telefoontjes op. Ze selecteren, tikken de teksten vlug in op hun beeldscherm en geven die info door aan de studio. In het tweede deel vangen ze ook de quizkandidaten op.”


Vandaag is Imbo vooral op tv te zien. Ze heeft een paar jaar geleden een vennootschap opgericht.
De laatste 2 boekjaren werd telkens verlies geleden.


Uit de jaarrekening per 31 december 2019 blijkt dat de vennootschap het boekjaar heeft afgesloten met een over te dragen verlies ten bedrage van 17.254,96 euro.


In de toelichting: “Overeenkomstig artikel art 3:6 &1 6° van het Wetboek Vennootschappen en Verinigingen (sic) dient de zaakvoerder de toepassing van de waarderingsregels in de veronderstelling van continuïteit te verantwoorden. Door een doorgedreven kostenbewaking alsook het inzetten van andere acties die omzet bevorderend (sic) werken, zal de vennootschap proberen een positief resultaat te generen (sic). De bestuurder is de mening toegedaan dat de waarderingsregels in continuïteit kunnen worden toegepast.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More