U kon hier al ons interview lezen met Griet Vanhaevre die samen met Goedele Liekens peilt naar de seksuele fantasieën van vrouwen. De mensen van Sleep Cupid hebben onlangs zelf ook een klein onderzoek bij 3.000 vrouwen gedaan. Dit om te weten te komen over welke locatie ze fantaseren om seks te hebben.

Als u dacht dat de zwoelste vrouwelijke fantasieën zich in de slaapkamer afspelen vergist u zich. Volgens het onderzoek zouden vrouwen het liefst seks hebben in een trappenhal. De dames gaven aan dat ze het ongelooflijk spannend en opwindend vinden om in een gang te vrijen omdat er een grote kans bestaat betrapt te worden.

De tweede leukste plek om van bil te gaan is het strand. Of het zand ook tussen de billen kruipt in de vrouwelijke fantasiewereld is niet duidelijk . De rest van de top vijf ziet er als volgt uit: seks in een vliegtuig, in de garage en op kantoor.

Wanneer fantaseren de dames het meest over de locaties, wil u weten?  Het onderzoek geeft raad. Vrouwen zouden namelijk in de namiddag en ‘s avonds over seks in de gang, op het stand en andere plaatsen fantaseren.