Overrompeling bij het station van Oostende

Was dit het allemaal waard?

Schande voor Oostende, schande voor de NMBS, schande voor de toeristen die zich als hooligans gedroegen. Dit was wat we wilden vermijden, dit was wat niemand wilde, hier was voor gewaarschuwd.


Door problemen in een seinhuis kwamen honderden toeristen vast te zitten de stationshal van Oostende. Ondanks het feit dat iedereen zich bewust was van het mogelijke gevaar van de exodus naar de kust, was er blijkbaar geen noodplan.

Rond 19 uur moest de politie massaal uitrukken om de gemoederen te bedaren. Het was duwen en trekken, dranghekken werden opzij geschoven, het was ieder voor zich.

“Beste toeristen”, tweette Marc Van Ranst.”Oostende was vandaag een ramp zowel op het strand als in het station. Jullie kunnen het coronavirus vergeten, maar het coronavirus vergeet jullie niet. Op deze manier zitten we sito presto allemaal terug in ons kot met een volledige lockdown aan onze bermuda.”

Daar hebben wij niets aan toe te voegen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More