Overspelige partner treitert ex op een hilarische wijze (video)

‘Aaararrgwh’.

Deze brul met een mix van klinkers en medeklinkers door elkaar doet al lezend misschien geen belletje rinkelen, maar als we zeggen dat de schreeuw het visitekaartje van de meest sympathieke en harige Wookie uit Star Wars universum is, dan weet je meteen over wie het gaat.

Neen, niet je schoonmoeder, maar de twee meter hoge Chewbacca natuurlijk. Ondanks het feit dat hij geen Engels spreekt, wist zijn trouwe vriend Han Solo hem steeds te verstaan. Zijn brul- en huilgeluiden moeten dan ook op de perfecte toonhoogte uitgevoerd worden om er een verstaanbaar taaltje van te maken.

Dat mocht de Australische moeder van drie, Jessica, onlangs ondervinden. Ze had haar ontrouw vriendje op straat gezet, maar hij kon de breuk blijkbaar niet goed verkroppen. Daarom verspreidde hij over gans Queensland affiches van een Chewbacca-brulwedstrijd met het telefoonnummer van Jessica erop.

Hij of zij die al telefonisch de perfecte imitatie kon neerzetten van de behaarde intergalactische rebel zou een beloning krijgen van 100 dollar. Dit resulteerde in honderden schreeuwlelijke telefoontjes naar Jessica toe, en dat op elk moment van de dag.

Gelukkig kan ons Jessica lachen met de ‘grap’. Minder leuk is de oude roestbak zonder wielen, die de ex ook gedumpt heeft op haar oprit.

Een ex-vriendje met zeer bijzondere dark side.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More