Overwinning PSG gevierd met traangas en 36 arrestaties

Leipzig – PSG : 0-3

Het is voor de eerste keer dat Paris Saint -Germain de finale van de Champions League haalt. Met dank aan de centjes van Quatar die het dreamteam kochten. Leipzig werd door de ‘Parijzenaars’ professinoneel ingepakt in het Estádio da Luz in Lissabon. Na afloop zorgde dat voor feestjes die net iets minder professioneel waren.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Une soirée européenne très spéciale ✨ . #ICICESTPARIS #AllezParis #ParisEstMagique #ParisSaintGermain #Paris #PSG #RBLPSG #UCL #ChampionsLeague #UCLfinal #WeAreParis

Een bericht gedeeld door Paris Saint-Germain (@psg) op

Niet alleen de supersterren Neymar, Mbappé bouwen een feestje ook in Parijs kwamen de fans op straat en hielden het niet altijd even netjes. Er werd traangas gebruikt en 36 heethoofden mochten het uitleggen op het politiekantoor.

Zondag speelt PSG dus zijn eerste finale in Chamions League. Hun tegenstander wordt vanavond bekend. Straks speelt Bayern München de hamve finale tegen Olympique Lyon.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More