De frontman van Black Sabbath herkent zelfs zijn eigen vrouw niet meer.

De Heavy metal -freak, Ozzy Osbourne, is bedlegerig en doorstaat zo’n hevige pijnen dat hij helemaal weg is van de wereld. (als hij dat daarvoor al niet was). Volgens Radar Online, vertellen vrienden dat hij wacht op de dood.

Voor het eerst in 40 jaar miste hij de feestdagen met zijn vrouw Sharon. Ozzy zou hebben gesmeekt om hem uit zijn pijn te verlossen. Insiders zeggen dat zijn toestand zo erg is dat hij niet eens meer beseft dat Sharon bij hem is.

De 71-jarige zanger, van wie er een beetje een hoek af is, is al langer op de sukkel met zijn gezondheid. Sinds er een metalen plaat tegen zijn ruggengraat is gevezen – na een dramatisch ongeval in 2003 – is het stelselmatig slechter beginnen gaan.

Zijn beschadigde rug had een domino-effect op zijn gezondheid, leidde tot infecties en zelfs een longontsteking. Hij werd gedwongen om zijn wereldtour van 2019 af te zeggen, en ook de Music Awards moest hij missen omdat dokters hem hadden verboden nog  te vliegen.

Ozzy staat erom bekend dat hij stevig heeft geleefd. Zijn overmatig drank -en drugsgebruik is geen geheim. Zelfs Ozzy bekende dat het een wonder is, dat hij zolang heeft getrokken. Hij had zelf nooit gedacht dat hij de veertig zou halen.

Update: bovenstaand bericht blijkt een hoax. Als PNWS zijnde, willen we je altijd op de hoogte houden van het laatste nieuws op deze aardkloot. Dit keer had Radar Online ons goed bij ons radijzen sjokkedeizen.