De kersverse Miss Exclusive heeft grootse plannen.

Eerder dit jaar gaf de begeerlijke Caro Van Gorp het kroontje van Miss Exclusive door aan de al even bekoorlijke Kimbery Bosman. Wij regelden een shoot met haar in een van de knapste BNB’s in Brugge: Secret Garden Suites.

1

Image 1 of 20

Wat ging er door je heen toen je gekroond werd tot Miss Exclusive? Had je verwacht dat je ging winnen?
KIMBERY: “Het moment waarop ze mijn naam afriepen gaf een onbeschrijfelijk gevoel. Ik kon het niet geloven en had het uiteraard nooit verwacht dat ik ging winnen. Ik had mijn uiterste best gedaan en gehoopt op het beste, maar ik gunde het mijn collega’s even hard. Adrenaline, angst, trots,… alles ging door mijn lichaam. Nadien is het de volledige ontlading en kan je het amper geloven. Een gevoel dat je niet kan begrijpen, enkel als je dit hebt meegemaakt dus girls, schrijf je in en wie weet beleef jij dit magische gevoel ook wel.”

Wat mogen we van jou verwachten als Miss Exclusive?
KIMBERY: “Ik wil een Miss zijn met een missie. We zijn volop mijn acties aan het uitwerken om deze ook uit te voeren. Deze acties zijn voornamelijk: ons milieu en klimaat te verbeteren en mensen te sensibiliseren om hetzelfde te doen, want samen staan de veel sterker en kunnen we meer bereiken.”

Wat zijn je plannen na Miss Exclusive?
KIMBERY: “Mijn plannen na Miss Exclusive? Ik geniet nog maar een maand van deze ongelooflijke titel dus nadenken over de toekomst doe ik nog niet, wat ik geniet hier keihard van en wil niet dat dit rap voorbij is. Een job in de media is altijd welkom.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
KIMBERY: “Ik hou van mijn lange benen en mijn lange haren. Alsook ben ik heel tevreden met mijn lichaam, want ik mag eten wat ik wil en ik kom niks bij. Mijn handen vind ik ook heel mooi en zeker met mijn verzorgde nagels dankzij Originailz.”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen laten veranderen?
KIMBERY: “Iedereen is mooi op zich waardoor ik het veranderen van een lichaamsdeel niet noodzakelijk vind. Je moet jezelf graag zien no matter what. Maar indien ik echt iets moet laten veranderen is dat het littekentje op mijn kin. Ik ben als kind van de fiets gevallen en draag dit litteken mee. Maar een litteken is ook niet beschamend, waardoor ik dit ook nog niet heb laten weghalen.”

Wat is de gekste plaats waar je seks had? Staat er nog een plek om het te doen op je ‘bucketlist’?
KIMBERY: “De gekste plek waar ik het al deed, was in een publiek zwembad haha. Ik vlieg binnenkort naar New York en ik heb wel een kleine fantasie om lid te worden van dat beruchte groepje?! #planesex #lacht. Maar ik ga met de organisatie op reis, dus dit is een no go. Ik ben best wel vurig, dit zullen mijn Filipijnse roots zijn denk ik dan. Ik vind seks ook absoluut geen taboe en zeker niet als Miss. We are just human. Moest ik dan toch iets kiezen dat haalbaar is, is het in een hot jacuzzi onder de sterrenhemel en laat het nu net zijn dat ik eentje gewonnen heb dankzij het winnen van Miss Exclusive, dankzij onze partner Bestway.”

(MUAH: Emma Bellemans, Make Up For Ever)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.