P geeft tips aan BV’s voor het versturen van naaktfoto’s

Enkele BV’s zijn deze dagen flink het haasje met naaktfoto’s en -video’s die de ronde doen. Daarom: enkele tips voor het versturen van naaktfoto’s.

Ze gaan als een malle rond op Twitter en Whatsapp: een Vlaamse presentator/ muzikant die aan zijn puddingspuitje trekt tot die pudding spuit, een andere Vlaamse muzikant die zijn blote okkernoten toont, een VRT-presentator die toont dat-ie een grotere puddingspuit heeft dan de eerstvernoemde presentator/ muzikant… Soit, een soort van Vlaamse Fappening dus. Alleen dit keer geen honingpotjes die lekken, wel zevengranenknuppels.

Wat de gevolgen gaan zijn voor de betrokken heren is nog maar de vraag. Een jurylid in een kinderprogramma dat voor de lens zijn klokkenspel laat luiden, dat is wel heel erg fout. Daarom geven wij enkele tips voor het maken en versturen van de perfecte naaktfoto.

1. Zorg dat je er niet herkenbaar op te zien bent. Film je gezicht niet mee, of zet een masker op voor ons part. Maskers zijn tegenwoordig toch in. Als je een presentator/ muzikant – we noemen maar wat – bent wiens lijf vol tattoo’s staat, dan wordt het natuurlijk wel wat moeilijker om onherkenbaar te blijven.

2. Spreek goed af met de dame/heer waarmee je die foto’s deelt. De beelden zijn tussen jullie en dat moet zo blijven. Stuur niet naar de eerste de beste naaktfoto’s: deel ze enkel met iemand die je kunt vertrouwen.

3. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Als je naaktfoto’s doorgestuurd krijgt, hou die dan voor jezelf. Iemand die je naaktfoto’s doorstuurt, die vertrouwt jou voor de volle honderd procent. Zorg ervoor dat je dat vertrouwen niet aan diggelen gooit.

4. Ken je iemand die naaktfoto’s van anderen doorstuurt op Twitter, Whatsapp of weten wij veel wat? Zeg hem/ haar dan dat dit helemaal niet oké is. Vraag de persoon in kwestie of die het lollig zou vinden of er plots naaktfoto’s van hem of haar de ronde zouden gaan.

5. Gaan je naaktfoto’s dan toch plots het wereldwijde web rond? Weet dan dat diegene die de foto’s heeft gelekt, een strafbaar feit pleegde. Ga dus naar de politie en dien klacht in.

6. Besluit je om bovenstaande tips toch aan je kous te lappen? Zorg er dan voor dat je sexting-partner een welgevormde madam is. Zorg er ook voor dat je eveneens naaktfoto’s van haar in je bezit hebt. En als zij dan jouw blootfoto’s lekt, doe dan verdorie hetzelfde met die van haar. Dan hebben wij, mannen, er tenminste ook nog wat aan.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More