Enkele weken brachten we je het nieuws dat Temptation-verleidster Angelique aankondigde dat ze ‘secret party’s’ ging organiseren.

En nieuwsgierig als we zijn, besloten we om een keer zelf een kijkje gaan te nemen. We vroegen ons namelijk af: ontpopt ons Angelique zich nu tot de Vlaamse, vrouwelijke versie van Hugh Hefner of hoe zit dat nu?

Wel, het feestje was in ieder geval in een mansion te doen. Soort van, toch. Bijlange niet zo groot als het stekje van de voormalige Playboy-baas. En ook zonder zwembad en zo.

Maar het toont wel dat Angelique ballen heeft. Het feestje was dan ook meteen een schot in de roos: 25 geselecteerde gasten, enkele modellen die we kennen van Instagram maar hun naam hier liever niet zien verschijnen, een dj en sloten drank. En natuurlijk Angelique zelf, die ons na haar derde glas toevertrouwde: Seks is een basic instinct, geen crime.” Tja, wie zijn wij om zo’n wijze woorden tegen te spreken?

Volgens sommige aanwezigen deed de combinatie zwoele sfeer, muziek en nostalgische vibe terugdenken aan de legendarische Zundays, die doorgingen in de Zillion, en waarvan zo goed als niemand het bestaan afwist. Of toch wel, blijkbaar.

Over gasten gesproken: zien we daar toch wel iemand rondlopen die we kennen uit het VTM-programma ‘The Voice’ zeker!

Of er nog gerimd werd die nacht, dat weten we niet. We hadden voor ons vertrek aan onze wederhelft beloofd dat we terug naar huis zouden komen alvorens de happy endings zouden uitgedeeld worden.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.