Elke vrijdag haalt P-magazine.be een oude shoot van onder het stof. Deze keer: Debby Gommeren.

Debby Gommeren veroverde in 2012 zowat de ganse Belgische pers toen ex-Ketnet-presentator Melvin Klooster door haar beschuldigd werd van verkrachting.

In de nasleep van deze hetze verhuisde het nu 29-jarige model naar Los Angeles. Daar kreeg haar modellencarrière een stevige duw in de rug. Ze belandde op de Mexicaanse Playboy-cover en leefde een tijdje onder één dak met wijlen Hugh Hefner. In de Playboy Mansion, dus.

Enkele weken geleden werd ze tegengehouden aan de Mexicaanse grens. Hoewel ze in Mexico moest zijn voor een shoot, vond de politie het vreemd dat een jonge vrouw die trip maakte. Bijgevolg verloor ze haar visum en moest ze noodgedwongen terugkeren naar haar thuisland België.

Gommeren poseerde meermaals voor P-magazine, onder andere samen met Herman Brusselmans in 2012. Maar deze keer blikken we terug op haar pittige shoot uit 2013.

Oh ja, Gommeren heeft sinds kort een kalender met pikante kiekjes. De opbrengsten daarvan gaan naar het goede doel: kinderen met downsyndroom. HIER kunt u haar kalender bestellen.

1

Image 1 of 7