Elke vrijdag haalt P-magazine.be een oude shoot van onder het stof. Deze keer: Hanne Troonbeeckx.

De immer sympathieke Hanne Troonbeeckx is een van de P-iconen die het vaakst onze cover gesierd hebben. Al snel was duidelijk dat de Limburgse schone een presenteertalent was in hart en nieren, zo bewees haar jarenlange carrière bij VTM, VT4 en Njam. Zo was ze het gezicht van onder andere The Block, De Brekers en Huis op Stelten.

Maar twee jaar geleden verdween ze plots van het scherm en viel ze in een groot zwart gat. Ze begon sterk aan zichzelf te twijfelen. “In de zomer van 2016 had ik een serieuze dip. Weet je, als je vijftien jaar lang op een voetstuk staat, dan word je gewoon een imago. Na mijn tv-werk viel ik in een zwart gat: wie ben ík eigenlijk? Ik kon niet tippen aan die tv-versie van mezelf en dat deed pijn. Ik durfde niet ongeschminkt naar de winkel. Gemene opmerkingen als ‘ze is in het echt toch klein en dik’ maken je onzeker. Intussen heb ik vrede met mezelf, maar het was een lange weg”, klonk het.

Ondertussen is de nu 39-jarige beauty er weer helemaal bovenop en heeft ze een eigen kookboek: Geniet Je Slank. Daarin geeft ze eenvoudige tips voor een gezond voedingspatroon en bij het afvallen. Over eten gesproken: in 2010 – toen ze het vast gezicht nog was bij kookzender Njam! – dompelde ze haar naakte prachtlichaam onder in kaviaar. En dat mocht heel Vlaanderen gezien hebben.

1

Image 1 of 8