P-retro: Vanessa Hoefkens (2011)

Elke vrijdag haalt P-magazine.be een oude shoot van onder het stof. Deze keer: P-retro: Vanessa Hoefkens.

Vanessa Hoefkens is al jarenlang de vrouw aan de zijde van voetballer Carl Hoefkens. Hoewel ze in den beginne een weddenschap was voor de voormalige Club Brugge-speler, hebben ze ondertussen twee kinderen samen. “Ik was een weddenschap voor hem. Zo eentje voor één nacht en dan wegsmijten. Maar hij is wel bij mij blijven plakken”, vertelde ze in 2011 in P-magazine.

De nu 43-jarige blondine heeft ook nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een borstvergroting heeft laten doen. “Over borstvergrotingen praten is in Groot-Brittannië doodnormaal. Vriendinnen mogen gerust eens kijken hoe zo’n stel nieuwe borsten eruitziet. Dat is in Vlaanderen wel helemaal anders; Ik heb het al zo vaak moeten horen dat ik van plastiek ben”, vertelde ze toen.

Vanessa en Carl hebben een tijdje in Marbella gewoond, maar vorig jaar zijn ze weer verhuisd naar België. Het knappe model woont nu in Knokke. Geniet van haar prachtige shoot!

2

Image 2 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More