Wat een juweeltje.

Een loepzuivere diamant: zo kunnen we de 25-jarige Braziliaanse Pam Penno het best omschrijven. Het meisje dat haar geboorteland Brazilië achterliet om in Bali te genieten van een  dream life by the sea heeft het allemaal.

Hoe ze aan zo’n body komt? Door minstens vijf keer per week te trainen. Tenminste als ze uit luiaardij geen sessie skipt natuurlijk, want ze ‘werkt’ ook wel eens graag aan haar ‘tan’ en blijft dan lekker aan het zwembad of het strand liggen. Dat skippen lijkt ook geen probleem, want ze heeft naar eigen zeggen haar genen mee.

Of ze dit altijd als positief heeft ervaren? “Op school werd ik vroeger nog gepest omdat ik zo dun was. Nu maak ik er lekker gebruik van… ik kan alles eten en kom geen grammetje vet bij! En maar best ook want ik eet graag én veel… zoals nu eigenlijk… geen dieet voor mij!’  

Als we haar zien, gaan we ook niet op dieet. Wij zouden ze van kop tot teen helemaal oppeuzelen. 

1

Image 1 of 25


Credits: Instagram