Geen enkel huwelijk van Pamela viel te reanimeren.

Vorige maand liep het huwelijksbootje van Pamela Anderson (52) en de 74-jarige filmproducent Jon Peters al na 12 dagen op de klippen. ‘Den Jon’ had Pamela dertig jaar geleden ontmoet in de playboy Mansion en zij hadden toen een tijdje iets wat op een relatie leek. Vorige maand waren de twee plotseling getrouwd.

Maar, niet al te best ingeschat, want Jon Peters mistte zijn ex, Julia Faye West, en is ondertussen alweer bij haar ingetrokken.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Invented the sex tape. . . . #tommylee #pamelaanderson #pamanderson #motleycrue #baywatch #playboymodel #playboy #90sfashion #90sstyle #1990s #90snostalgia #1990sfashion #90saesthetic

Een bericht gedeeld door Satan Is My Daddy (@satanismy_daddy) op


Het is niet de eerste foute man waar Pamela een trouwring van krijgt. In een vorig leven huwde ze hardock-metal-tattoo-boy Tommy Lee, met wie ze ‘per ongeluk’ de meest gedownloade seksvideo ooit maakte. Ze probeerde het ook een tijdje met zanger Kid Rock die niet vies is van een borreltje en maar liefst twee keer met Rick Salomon. Salomon was ook een fan van sekstapes en liet zichzelf ooit in volle glorie bewonderen met Paris Hilton.

Allemaal verleden tijd dus. Pamela is weer single. Op naar de volgende!

Foute mannen zijn er genoeg. Toch?