Parcours Brabantse Pijl 2020 is geheim

Vandaag staat de 60ste editie van De Brabantse Pijl op het programma. Gezien de huidige gezondheidstoestand in België roept Flanders Classics als organisatie op om de wedstrijd thuis te volgen. “Daarom werd er ook beslist om geen parcoursinformatie vrij te geven.”

De wedstrijd eindigt zeker in Overijse. Het schepencollege van de druivengemeente raadt wielerfans wel af om vandaag naar de mooie gemeente af te zakken voor de finale van de Brabantse Pijl.

Wie toch langs het parcours wil staan, zal dat niet op de hellingen en in de aankomstzone kunnen doen. Daar is alle publiek, op de bewoners op die locaties na, verboden.

Elders moet het publiek verplicht een mondmasker dragen en is het niet toegestaan om samen te scholen. Ook eenmalige of bijkomende commerciële of publicitaire activiteiten langs het parcours mogen niet plaatsvinden door de gezondheidscrisis.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More