Pascale Naessens moet hartverscheurend drama verwerken

“Ik vind het verschrikkerlijk”

Met die woorden opent Pascale Naessens een onheilspellend Facebookbericht voor haar fans. “De ergste nachtmerrie voor een kookboekenauteur”, gaat ze verder. “Er staat een fout in het recept: Chocolademousse en chocolade-ijs.”

Daar moesten wij toch ook even van gaan zitten. Wat moet het heerlijk zijn om van dergelijk luxeprobleem onderste boven te zijn. Pascale Naessens – vrouw van Jambers, voormalig fotomodel en presentatrice voor VTM – is de best verkopende auteur in Vlaanderen. Wie zich op een gezonde manier wil uithongeren en daar het geld en de tijd voor heeft, kan Pascale Naessens sponsoren en haar kookboeken kopen.

En dan gebeurt er dit: “Een foutje!”

Haar boek ‘Echt eten’ ligt nog maar net in de winkel en er staat 200 ml melk in plaats van 20 ml melk. “Hoe de fout er is ingekomen weet ik niet, maar het is wel degelijk mijn fout ?, … ik ben altijd zo zorgvuldig en ik schrijf mijn eigen recepten uit … heel vervelend…maar ja, ik kan er nu niets meer aan doen, behalve het jullie melden.”

Over naar de echte nachtmerries in deze wereld?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More