Pat Crimson: “incompetentie van beleidsmensen druipt ervanaf”

Woede, frustratie en onbegrip.

Vandaag komt de Nationale Veiligheidsraad bijeen. Normaal gezien zou de evenementensector na afloop meer duidelijkheid moeten krijgen over hun nabije toekomst. Door de stijgende cijfers, is dat echter lang niet zeker. Voor Pat Crimson – Belgische dj en producer – is het geknoei van de overheid welletjes geweest. Hij wacht de uitslag van de Veiligheidsraad niet af en spuwt zijn gal op zijn facebookpagina. “Geachte veiligheidsraad… Wat jullie ook beslissen vandaag, het zal zeker niet aan het gedrag van de bijna 80.000 mensen uit de evenementensector liggen..”, schrijft hij. Pat vindt dat de overheid de sector heeft uitgespuwd en in de steek wordt gelaten zonder perspectief. “NEE we begrijpen mekaar niet!”

Dat er vandaag een perspectief zal worden geboden aan de sector is meer dan twijfelachtig. Viroloog Pierre Van Damme zei gisteren nog dat de de tweede Europese golf al begonnen is. Voor de sector evenementen is zo’n uitspraak slecht nieuws. Zij moeten drie maanden op voorhand plannen en wie durft vandaag voorspellen hoe de wereld er over drie maanden uit zal zien.

Van angsthaasje Wilmès moet je alvast geen duidelijkheid verwachten. En dus schreeuwt Patje Crimson het volgende: “Dat iedereen nu eens zelf in de spiegel kijkt van jullie, want de incompetentie van onze beleidsmensen druipt ervan af…!”

Dat is duidelijk.

foto:Facebook

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More