Paus Franciscus liket Instagram-babe

‘Het is niet wat het lijkt.’

Nataagataa, een Braziliaans model van 27 – voorzien van een stel aantrekkelijke poten en oren – beweert dat paus Franciscus een foto van haar heeft geliked op Instagram. Niet zomaar een foto, maar eentje met een rokje dat wat  te warm gewassen is waardoor een beetje teveel bil te zien is. Ze deelde de foto op de sociale media, maar de officiële @franciscus verschijnt echter niet meer bij de likes. Of de paus heeft de like snel verwijderd, of er is geknoeid met de foto. Het model zweert bij hoog en bij laag dat er niet geprutst is met de foto.

Wat er ook van zij, wat ons betreft is er weinig aan de hand. De paus heeft de foto natuurlijk geliked omdat hij het lezen van boeken wil stimuleren. Op de foto is duidelijk te zien dat de jonge vrouw haar honger naar literatuur wil stillen en een boek uit haar kastje haalt. De plaatsvervanger van god op aarde weet hoe belangrijk het is voor de mens om te studeren. Jammer dat dit (nog maar eens) fout wordt begrepen.

Neemt niet weg dat we toch ons naar de interesses van de paus wilden verplaatsen en de account van ‘Nataagataa’ een bezoekje brachten.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More