Perte totale Tesla is waarschijnlijk de snelste Model 3 ter wereld (video)

Hoog tijd om de definitie ‘total loss’ te herbekijken.

Want onderstaande Tesla Model 3 mag er misschien uitzien alsof hij iets teveel tijd heeft doorgebracht op de Belgische wegen, echt totaal verloren is hij niet. Volgens de eigenaar is-ie tijdens een ongeluk meerdere keren over de kop gegaan, maar niettemin rijdt de wagen nog steeds vlotjes over de baan.

Straffer nog, door het enorme gewichtsverlies is dit waarschijnlijk de snelste Model 3 ter wereld. De essentiële onderdelen zijn nog steeds van de partij ondanks de deuk in het accupakket. De eigenaar hoopte nog dat het wrak online zo’n 18.000 euro zou opleveren. “Er staat slechts 10.787 kilometer op de teller en de vooras en vering zijn helemaal nieuw “, klonk het in de beschrijving.

De restanten brachten uiteindelijk 15.599 dollar op, oftewel zo’n 14.000 euro. Wat op zich ook niet slecht is, aangezien je nog meer kans hebt om met Maggie De Block zonder aankopen doorheen een McDrive te rijden dan met ding door de autokeuring te geraken.

Het is ook maar de vraag of deze auto nog wel software-updates blijft ontvangen. Wanneer een Tesla geregistreerd staat als total loss wordt hij namelijk geblokkeerd, maar volgens de website Insideevs.com geldt dit alleen voor de Model X en Model S.

En wie weet, brengt het Elon Musk op nieuwe ideeën voor een cabrioletversie van zijn modellen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More