Rotterdam wil thuiswerk aanpakken.

Rotterdam wil prostituees die de coronamaatregelen aan hun laars lappen en nu van thuis werken, gaan aanpakken. Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf wil hierover een debat in de zogeheten coronacommisssie van de Rotterdamse gemeenteraad. Er is namelijk geen ZZP-regeling ( de Nederlandse tijdelijke ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel) voor de dames, terwijl ze toch wel belasting betalen, en dat vinden ze in Nederland niet kunnen.

De meisjes zijn dus noodgedwongen in hun kot aan het werk gegaan, wat niet echt een goed idee is voor de volksgezondheid. De social distancing zorgt voor professionele uitdagingen en de coronasutra is geen optie. Hoe dan ook, de Nederlanders willen niet dat de seksindustrie thuiswerk en home-delivery op hun eigen manier interpreteert en gaan jacht maken op overtredingen.

Bovendien willen ze een perverse hype gaan aanpakken. Er is namelijk een vorm van ‘bugchasing’ ontstaan. ‘Bugchasing’  komt uit de gay-wereld, waar sommige weirdo’s er op kicken om onbeschermd seks te hebben met partners die seropositief zijn. Het risico om besmet te worden – in dit geval met corona –  is voor perverse seksklanten net dat tikkeltje meer.

Een beetje kuchen tijdens het bumsen is met andere woorden een kinky extraatje dat geld in het laatje brengt.

De vraag is, hoe controleer je dat?

‘It takes alle kind to make a world.’