They see me rollin’ . They hatin’. 

Want met de Champagne Chest van Rolls-Royce krijg je gegarandeerd jaloerse blikken toegeworpen. Onder de naam Rolls-Royce Bespoke Design Collective richt het exclusieve automerk zich nu op accessoires die pure luxe uitstralen. 

Hun laatste creatie is een champagnekoeler en picknickmand in één. De Champagne Chest is volledig met de hand gemaakt van aluminium, carbonfiber en ‘Natural Grain’ leer, waarin de Spirit of Extasy duidelijk zichtbaar is. Het gebruikte hout – Tudor Oak wood – kan je ook terugvinden in de modellen van Rolls-Royce.

Het futuristische design onthult haar verborgen lekkernijen door een simpele druk op de knop, waardoor er vier handgeblazen kristalglazen en een fles champagne tevoorschijn komen.  Ook beschikt het ‘mandje’ over twee lades die je vult met kaviaar of olijfjes. Want het zou zonde zijn dit ding te vullen met chips van de Aldi.

Het hebbeding mag dan niet zo duur als een echte Rolls-Royce, maar met het prijskaartje kan je toch al een flinke gezinswagen kopen met alles erop en eraan: 42.000 euro.

“Warm jij de motor, dan zet ik alvast de champagne koud, schat?”

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."