Even over naar Frank…

“Vandaag valt er vooral in het begin van de dag nog vrij veel regen, na de middag zal de intensiteit geleidelijk afnemen. Op het eind van de namiddag wordt het in het noordwesten overwegend droog. Het wordt vrij zacht met rond 12 graden in het centrum van het land. De zuidwestenwind waait matig tot meestal vrij krachtig of aan zee krachtig tot zelfs zeer krachtig. Rukwinden tussen 50 en 70 km/u zijn mogelijk. Morgen zijn we er weer voor meer weer!”

Laat duidelijk zijn beste Frank (Deboosere nvdr)… van zo’n weerberichten worden wij niet echt vrolijk. Om het toch een beetje warmer, zwoeler of heter te maken lossen we de knappe Kasia Napiorkowska, of Kate Dros voor de vrienden, op jou af. 

Deze 32-jarige Poolse ruilde het koude land achter het IJzeren Gordijn voor een exotisch en glamoureus leven in New York, Milaan, Parijs of Londen waar ze met een eigen kledinglijn en boutiques haar centjes verdient. Diezelfde centjes terug uitgeven aan modellen die haar creaties showen is niet nodig. Met haar ravissante uiterlijk doet ze dit ook gewoon zelf, handig niet?

1

Image 1 of 20

     
Credits: Instagram