De makers van Game of Thrones hebben onlangs weer een trailer op ons losgelaten om duimen en vingers bij af te likken.

De hele tv-kijkende wereld houdt de adem in of het laatste seizoen aan al de verwachtingen zal voldoen. HBO gaat er al prat op dat dit epische seizoen sowieso een zeventien jaar oud record gaat verbreken, namelijk dat van de langste veldslag ooit gefilmd. Het record voor langste on-screen gevecht staat al sinds 2002 op naam van Peter Jackson met The Lord of The Rings: The Two Towers, beter bekend als The Battle for Helms Deep en duurde maar liefst veertig minuten.

Het finale gevecht voor de IJzeren Troon  zal volgens HBO maar liefst negentig minuten in beslag nemen. Elf weken lang werd er met 750 man iedere nacht gefilmd om het hele spektakel vast te leggen. Het wordt dus wreed uitkijken naar dit hoogtepunt.

Over hoogtepunten gesproken: fantaseer je elke nacht over de edele Jon Snow of de incestueuze Jaime Lannister? Dan kan je nu deze fantasie wat kracht bijzetten door één van de speeltjes aan te schaffen gebaseerd die gebaseerd zijn op de populaire reeks.

De Game of Moans-speeltjes bestaan uit de Drodong, The Night Kink, Long Shaft, Dragon Egg Gag, Dragon Dildo Sword en Bronze Eagle Dildo Sword. Allemaal verkrijgbaar op de website van GeekySexToys.

Helaas voor de liefhebbers is er nog geen speeltje dat verwijst naar Tyrion Lannister, maar je kan altijd een blik tv-worstjes openen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."