Heeft je zelfvertrouwen nood aan een boost?

Sexting oftewel het verspreiden of delen van seksueel getinte foto’s of berichten via mobiele telefoons of andere mobiele media is zo passé. Wil je jouw lief echt verrassen, ga dan voor een heuse 3D-versie van jezelf in adams- of evakostuum. Echt schokkend is het niet, want tegenwoordig kan je met een een 3D-printer zowat alles printen, van wapens tot je ongeboren baby. Maar het is het idee zelf dat toch wat origineel is.

Voor slechts 193 euro en 89 cent kun je op firebox.com aan de slag gaan. Je uploadt gewoon twee foto’s met een hoge resolutie van je hoofd: één foto van de zijkant en één van de voorkant. Gelukkig hoef je niet ook foto’s van je naakte lichaam te uploaden op de site. Je kan hiervoor kiezen uit een reeks standaardmodellen die worden aangeboden op de website. Natuurlijk moet je het wel wat realistisch houden. Jouw hoofd op een zeer gespierd lichaam, terwijl je nog nooit de binnenkant van een gym gezien hebt, doet je lief misschien rare ideeën krijgen.

De huidskleur van de pop wordt bepaald door de foto’s van je hoofd en nadien krijg je een ‘Nudee‘ thuis opgestuurd. Het enige wat de printer nog niet kan is brillen en lang haar printen, dus Herman Brusselmans-lookalikes vallen helaas uit de boot.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."