De opnames van het zevende en tevens laatste seizoen van de superheldenserie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. zijn achter de rug.

De agenten van SHIELD richten zich in de serie op het bestrijden van dreigingen die nét wat minder dringend zijn dan een intergalactische invasie en dus mogen de Avengers even aan de zijlijn toekijken. De serie kampte al een tijdje met dalende kijkcijfers. Daartegenover staat dat de recensies, die in eerste instantie nogal lauw waren, na verloop van tijd wel positiever werden.

Hallo daar Chloe Bennet, die in de serie de rol van Hackert Skye op zich neemt. En dus zijn wij ook positief gestemd.  Daarom, voor alle Marvel-fans en mannen met smaak, willen we de serie ook een gepast adieu geven. Dit door het mooiste wat ’s werelds meest geheime eliteteam te bieden heeft te presenteren op een naakt dienblad, tenminste als je de laarzen niet meetelt.

‘Moet ik mijn plantjes water geven?’, staat er als bijschrijft naast de foto. Tijd om jullie gieter boven te halen, fanboys!

https://www.instagram.com/p/B-c5hB3nipZ/

https://www.instagram.com/p/B_DyKkngQIE/

https://www.instagram.com/p/B7g4WJCnlsg/

https://www.instagram.com/p/B4fxudXnojo/

https://www.instagram.com/p/B3ShoiJnbw1/

https://www.instagram.com/p/B2tNHTZnzgp/

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."