Rosanna Voorwald, de blondine die eerder deelnam aan ‘Temptation Island’, begint stilaan op een plastieken pop te lijken. En volgens de plastische chirurg is het zelfs ronduit gevaarlijk wat ze tegenwoordig laat uitvoeren.

Deelnemers van ‘Temptation Island’ gaan voor, tussen of na de opnames van het programma massaal langs bij plastisch chirurg Diana Gabriels, voor de gekste dingen. Zo liet krullenbol Zwanetta er al eens aan haar schaamlippen frunniken.

Ook Rosanna Voorwald ging langs bij Gabriels. En dat vond ze kennelijk zo plezant, dat ze maar bleef terugkomen. Zo vaak dat ze er op den duur niet meer welkom was. “We hebben de samenwerking met Rosanna stopgezet”, vertelt Diana Gabriels aan ‘TV Familie’. “We hebben haar gezegd dat het stilaan medisch onverantwoord is.”

Maar er zijn natuurlijk nog andere plastische chirurgen, en dus trok Rosanna gewoon richting Turkije voor haar zoveelste borst- en neusoperatie.

“Daar gaat ze niet gelukkig van worden”, weet Diana. “Ik vind het zelfs ronduit gevaarlijk. Wat ze nu liet doen aan haar neus, brengt een heel arsenaal problemen met zich mee. Als je dan op de sukkel geraakt, is het niet zeker dat er nog wel iets aan te doen valt. En dan is er geen weg meer terug…”

(Afbeelding: Instagram)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.