Angelique’s welhaast perfecte lijf zal weldra te bewonderen zijn in Playboy: dat wisten we al. Maar ze heeft nog een verrassing voor ons…

Angelique Preud’homme is voorlopig nog als verleidster te zien in Temptation Island, maar binnenkort trekt ze naar Praag voor een covershoot voor Playboy. Dat nieuws haalde eerder deze week zowat alle kranten.

Jullie hebben het jezelf allicht al afgevraagd: krijgen wij dat buitenlands nummer hier dan te zien? Wel, de kans is klein dat die Playboy bij ons in de winkelrekken komt te liggen. Maar… we hebben goed nieuws voor wie toch een exemplaar wil.

Angelique zal tijdens de persvoorstelling van de cover, die zal doorgaan in Sotto’s, honderd Playboy’s met haarzelve op de cover weggeven. En alsof dat nog niet genoeg is, doet ze er nog een dvd bij ook.

Die dvd wordt een docu in de stijl van ‘In Bed With Madonna’ uit 1991, en hiervoor zoekt ze nog mediapartners. “Ik zou graag Michel Van den Brande van Kontrimo achter mij krijgen als mediapartner”, laat de bevallige blondine ons weten.

Tot de Playboy – met dvd en al – er is, doen we het even met onderstaande foto’s van Robbert Poel.

1

Image 1 of 10

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.