Voormalig Playboy- en bikinimodel Francia James wil beroemd worden. 

Want beroemd zijn, betekent meer volgers op je sociale media, hetgeen weer meer geld in het advertentie-laatje brengt. Ze kreeg de smaak te pakken, toen een zeker filmpje van haar met een harige lange slurf viraal ging. Neen, niet wat jij denkt viezerik, maar een grappige video van een olifant die eens wou kijken wat er ruist onder het struikgewas bij miss James. De stunt leverde haar prompt een extra miljoen volgers op.

In de nieuwe video worden Francia en twee vriendinnen in handboeien naar het politiebureau van Miami Beach gebracht door agent William Becker. Allemaal puur voor de show en de views, maar de overste van Becker kon er allesbehalve mee lachen.

Becker werd meteen van de straat gehaald en mag voor onbepaalde duur alleen nog maar bureauwerk doen. Hij mag zich ook nog eens aan een intern onderzoek verwachten, want met machtsmisbruik kunnen ze daar in Miami Beach niet mee lachen.

Francia James lacht ondertussen wel de tanden bloot, want het levert haar tonnen gratis publiciteit op. De ‘gearresteerde’ vriendinnen in de video naast Francia?  Maddy Belle en Juli Annee.

De dames excuseren zich alvast en laten weten dat ze meevoelen voor de arme politieman. Maar geen haar op hun hoofd die eraan denkt het bewuste filmpje te verwijderen.

To protect and serve? Blijkbaar niet als het op poen aankomt.

https://www.instagram.com/p/B3U7tE7FXyL/

https://www.instagram.com/p/By8CPxoFrQ9/

https://www.instagram.com/p/B3aE5Nxlj6F/

https://www.instagram.com/p/B3SEZYWFNT1/

https://www.instagram.com/p/B2US9-sldzG/

https://www.instagram.com/p/B2KAYiaF3Wm/

https://www.instagram.com/p/B1ZDwXplvbP/

https://www.instagram.com/p/B1OyFccFrey/

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."