Je hebt het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2018 met glans overleeft en je wil wat opscheppen met je kunsten tijdens de eindejaarsfeesten?

Wel, doe het dan tenminste in volledige kerstsfeer. Probeer het zelf eens: zodra je het woord ‘kersttrui’ in de zoekbalk van Google tikt, is het tweede resultaat een item over lelijke kersttruien. Doe hetzelfde met de zoekterm ‘christmas sweater’ en werkelijk alle hits betreffen ugly christmas sweaters. De kersttrui heeft een serieus imagoprobleem. Terwijl er toch zoveel beeldschone exemplaren bestaan. Maar nu hebben we het bestaan ontdekt van lelijke truien die heeft feestje goed in gang kunnen zetten.

De Beer Pong Game Christmas Sweater bestaat uit drie lagen klittenband, waar je in de vorm van een kerstboom een zestal beer pong cups kunt aanplakken.  Vanaf dan moet je glaasjes warme kruidenwijn of een ijskoude citroen- of speculoosjenever achterover kappen, telkens je erin slaagt een balletje te werpen in één van de cups. Voor 50 euro is het ambiance verzekerd.

Stille Nacht, Heilige Nacht? Vergeet het maar!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."