Lacey Wildd, een 52-jarige Amerikaanse realityster die bekendstaat als Human Barbie, leeft onder het motto: hoe groter, hoe beter.

Helaas geldt dit niet voor haar hersencapaciteit, want ondanks een veertigtal operaties blijft ze maar terug aankloppen bij haar plastische chirurg. ‘Plastic makes perfect’, laat ze dan ook weten aan haar fans, terwijl haar boezem al de letter Q heeft bereikt qua cupmaten.

“Ik wil het meest extreme lichaam ter wereld hebben en een cartoon zijn”, aldus de gekke Barbiepop. Haar doel is trouwens ook de grootste borsten ter wereld te hebben. Van Lolo Ferrari naar LaLa Humvee dus.

Al haar borstoperaties waren trouwens live te volgen op het E! netwerk in de reality-serie Botched. Een merendeel hiervan werden uitgevoerd in Brazilië, omdat Amerikaanse chirurgen verstandig genoeg waren om hier hun handen af te houden. De moeder van zes heeft zelfs varkenshuid rond haar middel laten transplanteren, dat moet fungeren als een soort korset. Dat slaat dus niet als een tang op een varken, maar net omgekeerd.

Liefhebbers die haar eens volledig in evakostuum willen zien, miss Wildd heeft een OnlyFans-account. Maar je kan haar ook naakt zien op Instagram, gratis en voor niets. Want met zo’n grote borsten lijken de tepels ver zoek, dat zelfs het censuurbeleid van Instagram ze niet kan vinden.

https://www.instagram.com/p/CApnms8pz9X/

https://www.instagram.com/p/CAbQNj6B6m3/

https://www.instagram.com/p/CAFBBnfJ-tC/

https://www.instagram.com/p/B_MCSYlJsqs/

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."