Poedelnaakt zusje van Miley Cyrus daagt Instagram uit

Noah, onthoud de naam…

Noah is met haar twintig jaar de jongste telg ten huize Cyrus. Hoewel ze de jongste is, is ze zeker niet de meest onbekende. Integendeel: de dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus en zus van popstoeipoes en actrice Miley Cyrus heeft ondertussen ook al een serieuze fanbase opgebouwd en is zelfs voor het eerst genomineerd voor een Grammy. 

Niet minder dan 5,9 miljoen volgers vergaarde ze ondertussen op Instagram. Bijna zes miljoen volgers die sowieso exponentieel zullen stijgen als ze hete plaatjes blijft posten. Voor zolang het duurt natuurlijk, want hier en daar ontsnapt er wel eens net dat stukje bloot teveel. En laat dat nu net iets zijn wat de puriteinse heren van Instagram niet kunnen smaken. 

Maar bon, ze slaagt er wel in zichzelf in de spotlights te werken. Onlangs nog met Halloween toen ze samen met een vriendin verkleed ging als Kim Kardashian en Paris Hilton. Iets wat zelfs mevrouw Kanye West niet is ontgaan want ze liet zelfs een reactie achter. Noah heeft in ieder geval geen expliciete film van zichzelf nodig zoals Paris en Kim om in the picture te komen. En nu we het toch over pictures hebben… hier zijn ze. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More