17 miljoen euro… per maand

Moeten we het platform OnlyFans nog uitleggen? Dit is het betalend social media-kanaal waarover de Vlaamse natuurfilmactrice Nanoe Vaesen  in ‘Gert Late Night’ nog vertelde ze dat ze daar tussen de 20.000 en 30.000 euro per maand binnenrijft door dubbelpikante dingen te doen. 

Niet slecht verdiend, maar peanuts vergeleken met de echte topverdieners en wereldvedetten die ook hier graag hun graantje meepikken. Wat dacht je van Angela Renée White? Het Amerikaans model en reality-ster, beter bekend als Blac Chyna, zou maar liefst zo’n 15.418.259 Britse Pond, omgerekend bijna 17 miljoen Euro, ophalen met zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akademiks) op

De voormalig stripster is geen onbeschreven blad. Zo heeft Blac Chyna een kind met Tyga, de rapper die op zijn beurt een relatie had met Kylie Jenner op het moment Blac een ander kind baarde met Rob Kardshian, de halfbroer van Kylie Jenner. Kan je nog volgen? Lig er niet van wakker, dat deed Rob ook niet tot het moment de voluptueuze deugniet tijdens een minder momentje Rob probeerde te wurgen met een iPhone-kabel.

Soit, nu de foto’s zeker? 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram