Je maagdelijkheid kan je maar één keer verliezen, en voor sommigen mag dat gerust wat opbrengen.

Stel je voor: je bent een drieëntwintigjarige jongedame en je wil het ver schoppen op deze aardkloot. Je droomt van je eigen villa – liefst met zwembad en al – en exoten als Ferrari’s. Bovendien wil je een stukje van de wereld zien én, dierenliefhebster als je bent, een hondenasiel opbouwen.

Maar helaas ben je geboren in Azerbeidzjan, en dat is nu niet bepaald het land van melk en honing. Wel een natie met krottenwijken, woningen zonder stromend water of elektriciteit en een onbestaande persvrijheid.

Wel, in die situatie zat Mahbuba Mammadzada dus. Maar telkens ze in de spiegel keek, zag ze wél een beeldschone meid. En bovendien had er nog geen enkele kerel haar maagdenvliesje doorprikt. Dat bracht haar op het idee haar maagdelijkheid te veilen op de gespecialiseerde site Cinderella.

Er waren nog heel wat kerels die er serieus wat centen voor over hadden ook. De derde hoogste bieder was een voetballer uit München. Een Londense advocaat bracht het tweede hoogste bod uit. Maar de allerhoogste bieder is een Japanse politieker. Hij schreef alvast tien procent van zijn bod, zijnde 2,3 miljoen euro, over naar Cinderella om zich ervan te vergewissen dat hij de eerste zal zijn die Mahbuba Mammadzada’s grotje verkent.

Het minnespel tussen de Azerbeidzjaanse schone en de Japanse politieker zal plaatsvinden in een hotel in Duitsland. Maar voor het zover is, zal een Duitse dokter onderzoeken of Mahbuba Mammadzada’s vleesbloem écht nog onbetreden terrein is.

Voor wie ook met de brunette op date wil en er niet om maalt dat hij niet de eerste is, is er ook nog hoop. Die 2,3 miljoen euro zal wel voldoende zijn om haar huisje – tuintje – autootje mee te bekostigen, maar daarna moet ze ook nog leven natuurlijk. Een meid die de villa moet poetsen, er moet benzine in de tank van die auto enzovoort.

Soit, ze zoekt dus voor na de date met de Japanner nog een sugardaddy. Voor een vast maandelijks bedrag mag die dan op enkele ‘intieme momenten’ per maand met haar beleven. Maar ook daar moet je redelijk diep voor in de buidel tasten: voor minder dan 30.000 euro per maand doet ze het niet.

1

Image 1 of 9

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.