De pandemie heeft er misschien voor gezorgd dat er nooit zoveel internetgeschiedenis is verwijderd als nu, maar de p0rn0-industrie ondervindt ook veel nadelen vanwege het virus.

Veel sets zijn namelijk stilgelegd om de gezondheid van acteurs te beschermen. Hoewel covid-19 niet kan doorgegeven worden via wat rollebollen, is lichamelijk contact tussen ‘vreemden’ toch af te raden. En heel veel adultsterren geraken ook niet op de set door reisrestricties.

Problemen waar 3D-personages nooit of te nimmer last van zullen hebben. Zij voeden nog steeds je wildste fantasieën en doen de bits en bytes van het scherm spatten.

Figuurtjes als Mindy the Milf zijn dan ook populairder dan ooit. Een huisvrouwtje dat voorzien is van de nodige Mega Mindy’s en wiens stofpluim nooit aan vervanging toe is.

Ze is door de jaren heen zo populair geworden, dat ze nu haar eigen interactieve show gekregen heeft getiteld The Mindy Show.

Dit is een samenwerking tussen Adult Time en 3D animation studio Animeshin Club. Mits een kleine bijdrage kan je tijdens deze live show vragen stellen aan het wulps figuurtje en voert ze af en toe ook eens een gewaagd nummertje uit.

Volgens de makers kan dit de stap zijn richting een heel nieuwe vorm van volwassen-entertainment. Ze hopen ook binnen een drietal jaar via de technologie van virtual reality, dat de bezoekers meer met Mindy kunnen doen dan enkel wat vraagjes stellen.

Of er ook een Toby the Dilf personage in de pijplijn zit, is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."