Prachtige Poolse blondine vindt maar geen vriendje (foto’s)

Stel dat er elke avond na het werk een juffrouw thuis op jou wacht met de looks van de 26-jarige Poolse Natalia Starr?

Je zou natuurlijk een gat in de lucht springen. Er is echter één probleempje. Je moet ze delen met al haar mannelijke collega’s en ze is één van de redenen waarom er dit jaar een acuut gebrek aan toiletpapier was bij menig opgesloten internetgebruiker.

Miss Starr verdient namelijk haar brood, door haar deegwaren regelmatig te laten vullen met warme worst. Natalia werkt sinds haar negentiende in de ‘adult’-filmindustrie, dus aan ervaring tussen de lakens geen gebrek.

Leuke job en je leert nogal wat mensen kennen op de werkvloer, maar het schrik wel potentiële liefjes af. Dat liet Starr weten tijdens een Ask Me Anything Q&A op Reddit.

Voor zij die al klaarstaan om een ticketje te boeken naar Polen: de actrice heeft een bepaald profiel voor ogen. Ze valt namelijk op het type dat een mix is tussen Bradley Cooper en Chris ‘Thor’ Hemsworth. Ach ja, als het dat maar is. 

Kan jij haar een klop van jouw Mjölnir bezorgen? Geef haar dan een seintje via Instagram. Je weet maar nooit.

Wel oppassen als ze je meevraagt voor een dagje teambuilding op werk.

1

Image 1 of 8

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More