Wie zegt dat je steeds zingend uit de kerk moet gaan? Je kan er ook gerust in blijven om de ganse christelijke hitparade uit te voeren.

Vraag maar aan de 37-jarige priester Travis Clark uit het Amerikaanse Louisiana. Hij zit momenteel in voorarrest omdat hij betrapt werd zichzelf te filmen terwijl twee dominatrices hem de levieten aan het lezen waren op orale wijze.

Op zich geen ramp, want ook heilige mannen hebben weleens nood aan een verzetje. En liever betaalde seks dan een wees niet zo gegroetje met een of andere koorjongen. Het probleem was echter dat het gehele Gaat heen en vermenigvuldigt u’-festijn doorging in de Saint Peter kerk in Pearl River.

Een getuige betrapte de halfnaakte priester met twee dames op het altaar. De aanbidsters droegen enkel zwarte lederen laarzen en het altaar was versierd met seksspeeltjes.  Ook was er een smartphone bevestigd aan een statief om de hele zegeviering te filmen.

De getuige belde de politie en de niet zo heilige Drievuldigheid werden gearresteerd wegens openbare zedenschennis. De 41-jarige Mindy Dixon en 23-jarige Melissa Cheng beweren dat ze werden betaald door de priester om een kinky rollenspel uit te voeren.

Clark, die al sinds 2013 wekelijks de gelovigen mocht verwelkomen, is ondertussen uit zijn functie gezet door de Kerk.

Dan lok je eindelijk eens terug volk in de kerk is het nog niet goed. Jezus Christus….

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."