Print eens een persoonlijke boodschap op een vers getapte pint (video)

Zo hoeft u die melige openingszin zelf niet meer uit te spreken.

De Beer Ripples is als het ware een printer die een persoonlijke boodschap of zelfs foto’s op de schuimkraag van een vers getapte pint print. De ‘inkt’ is gemaakt van mout en geeft geen verschil van smaak aan uw favoriete gerstenat.

Er kunnen vooringestelde afbeeldingen afgeprint worden, maar u kunt ook zelf afbeeldingen, teksten en weten wij veel wat nog allemaal via WiFi doorsturen naar de Beer Ripples.

De Beer Ripples is niet echt bedoeld voor privé-gebruik, maar wel voor horecazaken. Het toestel kost zo’n 3.500 euro per jaar aan huur, abonnementskost en inkt. Voor dat geld kunnen zo’n zesduizend pintjes voorzien worden van een boodschap.

Een snelle rekensom leert ons dat het café uw gepersonaliseerde pint minstens zestig cent duurder moet maken om uit de kosten te geraken. Maar u kunt die knappe deerne aan de andere kant van de toog wel op een originele manier overdonderen met uw meest overtuigende openingszin.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More