Straf nieuws, Quentin Tarantino heeft Jerrod Carmichael gevraagd om mee een script voor een Django / Zorro- film te schrijven. Het verhaal zou gebaseerd zijn op de gelijknamige cross-over stripreeks die geschreven is door Tarantino en uitgegeven door Dynamite Entertainment en DC Comics.

De strip speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van Django Unchained uit 2012 af. Django is nog steeds een premiejager. Nadat hij zijn vrouw Broomhilda in de buurt van Chicago veilig heeft achtergelaten, gaat hij opnieuw op pad om geld te verdienen. Toevallig loopt hij de oude Diego de la Vega, de beroemde Zorro, tegen het gemaskerde lijf. Django geraakt gefascineerd door de held. Het duurt dan ook niet lang voordat de twee heren samen op pad trekken. Django en Zorro willen de lokale inheemse bevolking bevrijden van de slavernij.

Het is nog onduidelijk welke rol Tarantino zal hebben bij de ontwikkeling van de film. De kans dat Tarantino zelf de film gaat regisseren is echter zeer klein. Binnenkort verschijnt zijn negende film Once Upon a Time in… Hollywood. Tarantino heeft altijd aangegeven dat hij na zijn tiende film stopt als regisseur. Onlangs werd nog duidelijk dat Tarantino ook nog steeds plannen heeft voor een R-rated Star Trek-film. De kans is eerder groot dat hij als producer van de film op de aftiteling zal verschijnen. Zo was hij  al producer van de Hostel- films van Eli Roth, evenals films geregisseerd door zijn vrienden Robert Rodriguez en Roger Avary.

Wij hopen in ieder geval dat de brave man nog veel geflipte films wil regisseren.