Rani van Droogenbroeck: “Ik wil een man die voor mij de deur openhoudt”

In onze rubriek ‘Girl Next Door’ zetten we iedere maand een Vlaams ‘buurmeisje’ in de kijker. Deze maand: Rani van Droogenbroeck.

Dag Rani, vertelt ‘ns wat meer over jezelf?
RANI: “Ik ben Rani van Droogenbroeck, 26 jaar en een echte workaholic met veel ambitie. Ik werk in de vaste vroege shift aan de haven van Antwerpen als checker: ik controleer de orderpickers hun werk voor het naar de klant gaat. Daarnaast heb ik een eigen schoonheidssalon, maar mijn favoriete bezigheid is bezig zijn met Instagram, en reclame maken voor brands. Fotoshoots doe ik sinds 2014. Eigenlijk is het mijn grootste droom om model te worden, maar omdat ik daarvoor te klein ben, ben ik gestart als ‘influencer’. Het is ontzettend leuk om producten en stuff te krijgen, maar het vergt ook ontzettend veel tijd en moeite. Maar dat neem ik er graag bij!”

1

Image 1 of 18

Waar woon je?
RANI: “Ik woon in Brasschaat, waar ik twee jaar geleden mijn eigen appartement kocht. Het is een fantastische buurt om te wonen.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
RANI: “Mijn ogen. Ik heb een donker randje rondom mijn blauw-grijze oogkleur.”

Is er iets aan jezelf wat je minder mooi vindt?
RANI: “Mijn buik. Ik heb prikkelbare darm syndroom, waardoor ik vaak een opgezwollen buik heb. Daardoor heb ik veel onzekerheid over mezelf.”

Wat zijn je toekomstplannen?
RANI: “Mijn grootste droom is, om ooit mama te worden. Ik wil rondrijden in een chique auto, in een groot huis wonen, en zo kan ik nog wel even verder gaan. Dus werken is de boodschap, want ik wil alles zelf bereiken, niet afhangen van iemand. Maar het belangrijkste: een gelukkig, gezond gezinnetje hebben.”

Op wat voor mannen val je?
RANI: “Vooral eerlijke mannen. Ik ben eigenlijk ook wel een beetje van de oude stempel: wat ik vooral aantrekkelijk vind, is een echte gentleman. Zoals het vroeger was: je uit eten nemen, de deur openhouden, een jas om je schouders gooien als je het koud krijgt,… Iemand die me het gevoel kan geven dat ik echt veel beteken voor hem, en dat is zeldzaam in deze tijden. Een man met ambitie, is ook belangrijk. Tegenwoordig is het – ook naar mannen toe – vooral een vleeskeuring, en daar ben ik ontzettend hard tegen: voor mij gaat het ook hoe de inhoud is.”

(Foto’s: Ron Gilman)

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More