Het was eergisteren Internationale Vrouwendag, een dag waar je normaal gezien nog extra meer respect betuigt dan normaal aan deze prachtige wezens.

Helaas had de Amerikaanse rapper DaBaby deze nota niet gekregen, daar hij met een zeer kinderachtige actie zijn artiestennaam alle eer aandeed. De man was vorig weekend uitgenodigd om een evenement te presenteren, maar toen hij doorheen het publiek liep ging het mis.

Een overenthousiaste juffrouw probeerde DaBaby van dichtbij te filmen, maar in plaats van in te zoomen kwam ze steeds dichterbij met haar telefoon om hem uiteindelijk per ongeluk met het apparaat in z’n gezicht te raken. De rappende peuter reageerde meteen terug met zijn vuisten om zodoende zijn street-credibility hoog te houden.

De video ging viraal en laffe DaBaby vroeg om beelden waarop te zien was dat zij hem eerst sloeg, zodat hij haar ook kon aanklagen als ze besliste om hem aan te klagen. Maar vanwege de enorme verontwaardiging zat hij al snel met een volle pamper en probeert hij nu de imagoschade te beperken.

Namelijk door zijn excuses aan te bieden en te beweren dat hij door het licht van de telefoon niet kon zien dat het een vrouw was. Hij laat weten dat hij bereid is om in gesprek te gaan met de vrouw en persoonlijk een spijtbetuiging te doen.

Wat gaat dat niet geven als hij eenmaal de puberteit betreedt?

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."