Gianni en Melissa die samen betrapt werden met hun mobieltje tijdens de opnames van Temptation Island 2020 was in feite een geschenk uit de hemel voor de makers.

Het saaie en te brave koppeltje werd namelijk vervangen door het spraakmakende paar Zach en Simone. Ze zorgden voor een frisse wind doorheen beide resorts en gaven de verleiders en verleidsters opnieuw een gemakkelijk doel voor ogen. Insiders beweren dat het koppel allang de brui gegeven hadden aan hun relatie en dat hun ‘relatietest’ vooraf gedoemd was om te mislukken.

Fake of niet, het levert in ieder geval leuke televisie op want Zach is allesbehalve een zacht eitje. Dit kleurrijk figuur met de zelf opgelegde titel CEO van Fuckboy Airlines doet zelfs de wenkbrauwen fronsen van menig verleidster.

Wie versiert hier nu wie, vraag je als kijker af, terwijl Zach telkens stiekem de camera’s te slim weet af te zijn en lijdt aan plotseling geheugenverlies wanneer het hem uitkomt.

Je moet het ijzer smeden als het geil en heet is, zal Zach gedacht hebben en hij liet vorige week zijn eerste rapnummer op de wereld los onder het label FACK IT RECORDS

‘Jaloers’ klinkt even creatief en inhoudelijk als het seksleven van de paus. Maar het lied leent zich dan weer uitstekend uit tot geweldige en soms hilarische reacties. 

“Fuckboy ben je niet voor even, maar voor het leven”, aldus Zach. Rapper daarentegen…

1

Image 1 of 4

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."