Ready Player One eert filmklassiekers met deze geweldige posters (foto’s)

De eerste reacties op de laatste film van Steven Spielberg zijn tot nu toe over het algemeen zeer lovend. Sommige critici durven het zelfs een meesterwerk te noemen.

Op 28 maart draait Ready Player One in de Belgische bioscopen en kunnen we zelf ons oordeel vormen. Het is in ieder geval eens verfrissend om niet een sequel of een superheldenfilm te zien op het grote scherm, al zal de film vol met verwijzingen zitten naar oude videogames en iconische filmpersonages zoals King Kong, Chucky, De Ijzeren Reus,… 

Spielberg kan trouwens nog eens een grote hit gebruiken. Zijn laatste echte kaskraker was ‘Indiana Jones: Kingdom of the Cristal Skull’ , meteen ook de meeste gehate Indiana Jones-film van de reeks. De fans zijn voorlopig erg enthousiast over de trailers van Ready Player One en hopen dat dit een kantelpunt in de aanpak van de regisseur betekent. Aan de marketingcampagne zal het alvast niet gelegen hebben, want die steekt ingenieus in elkaar.

Neem maar eens een kijkje naar volgende klassieke filmposters die een duidelijk hommage zijn aan kaskrakers uit de jaren 80 en 90, waaronder enkele films van Spielberg zelf.

1

Image 1 of 12

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More