We mogen dan wel uitgeschakeld zijn, Lieke Martens in bikini nemen ze niet van ons af.

Afgelopen maandag konden onze Red Flames net niet doorstoten naar de kwartfinales van het Europees kampioenschap 2017. Zonde, want ze verweerden zich kranig tegen de meer ervaren Nederlandse dames.

2-1 werd het, en het beslissende tweede doelpunt kwam op naam van Lieke Martens, één van de beste voetbalsters ter wereld. Dat vinden we echt niet uit, want Martens verkaste onlangs naar Barcelona, waar ze jaarlijks zo’n 200.000 euro zal opstrijken.

Dat is een behoorlijk bedrag in het vrouwenvoetbal, want doorgaans verdienen voetbalsters slechts een paar honderd euro per maand. Niet te vergelijken dus met pakweg een Messi, die 200.000 euro op drie dagen tijd op zijn bankrekening ziet landen.

Soit, Martens verdient deze kans, want wat ze op het veld tegen onze Red Flames liet zien, was van grote klasse. Dat mag overigens ook gezegd worden van haar bikini-poses op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BOE6U8Ujf3j/?taken-by=liekss

https://www.instagram.com/p/BOAXwzDhYND/?taken-by=liekss

https://www.instagram.com/p/BJYN3echPgC/?taken-by=liekss

https://www.instagram.com/p/BH4pn0Jhhfa/?taken-by=liekss

https://www.instagram.com/p/BF3w0GYJwW4/?taken-by=liekss

https://www.instagram.com/p/0f06fopwXx/?taken-by=liekss

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.