Relatiespecialiste Dr Pam Spurr kan je het best omschrijven als de Britse versie van Goedele Liekens.

Ze daagt veel op in allerlei praatprogramma’s waar ze haar ongezouten mening geeft over relaties en hoe er best mee om te gaan. Ze heeft er ondertussen vijftien boeken over geschreven en deze zijn zo goed als in elke taal vertaald. De titels Fabulous Foreplay en Sizzling Sex hebben zelfs al ooit de nummer één plek bereikt op de lijst van bestsellers wereldwijd.

Het is dus veilig aan te nemen, dat deze dame weet waar ze over spreekt.  Ze meent te weten wat wij, mannen, zoal leuk vinden tussen de lakens. Dat advies deelt ze graag met haar vrouwelijke fans, opdat die er rekening mee kunnen houden in de slaapkamer. Alleen: zo nu en dan leest ook de redactie van P-magazine de raad van tante Pam.

Dat de man graag oraal verwend wordt, is het vermelden niet waard, aldus Pam. “Wie wordt dat niet?” Ze weigert ook elke anale wens op te lijsten. “Mannen zien dat voortdurend in 18+ films en dan lijkt het alsof de vrouw dat leuk vindt. Het is dus maar wat logisch dat ze dat in het echte leven ook willen uitproberen.”

Nee, Pam Spurr heeft het over kleine wensjes die je niet zou durven vragen omdat ze belachelijk klinken. Is dat zo? Lees gerust even mee en kijk of je akkoord gaat.

1. Je wilt haar initiatief zien nemen

Mannen zouden het blijkbaar beu zijn om zelf de motor in gang te trekken. Het wordt dringend tijd dat zij ook eens toont dat ze zin heeft. Zo lijkt het niet langer alsof jij haar voortdurend onder druk zet om te vrijen. Pam raadt de dames aan om de man totaal onverwacht tegen het canvas te gooien en te brullen dat ze hem “keihard zullen pakken”.

2. Je wilt complimentjes krijgen

Klinkt nogal vrouwelijk, toegegeven. Maar Pam is er dus van overtuigd dat wij mannen tijdens het liefdesspel graag lieve woordjes horen. Dat kunnen simpele zinnetjes zijn als “ik hou van jou”, maar het mag ook gerust wat uitdagender en, nu ja, onbeleefder. Ze krijgt tenslotte wel “klootzak” gezegd als je te laat thuiskomt. Waarom dan niet in de slaapkamer?

3. Je vindt dat ze moet stoppen met krijsen

Want ook stilte kan een keer leuk zijn. Je bent zelf niet de meest luidruchtige soort in bed, weet Pam goed. Zeker niet als je op weg bent naar de climax, want dat vraagt concentratie. Je vindt het bijgevolg ook niet leuk dat de andere kant maar zit te briesen van “nog!”, “ja!” en “meer!” Liggen en zwijgen dus.

4. Je wilt een naam voor jouw mannelijkheid

Zegt voldoende, niet? Je vindt het niet verkeerd dat ze dat ding daar beneden een naam geeft. En ze mag daar creatief in zijn ook. Enkele suggesties: Genotsknots, Big Daddy, Meneer, Lange Jan (voor als je Jan heet) en Karel De Grote (voor als je Karel heet). Op het internet vonden we zelfs Alfred Jodocus Kwak terug. Hij komt een druppel later?

5. Je wilt het niet horen als je ‘m niet recht krijgt

Kan al eens gebeuren, natuurlijk. De drank, de stress, alweer de drank. Of gewoon even erop uitgekeken? Net dan wil je niet met dat haperend gedoe geconfronteerd worden. Want dan blijft dat helemaal in het kopje zitten. Mevrouw kan er beter een week later eens over praten. Dat is psychologisch veel gezonder. Voor zowel je bovenkamer als je, euh, onderkamer.

6. Je hebt graag een vinger in de aars

Dat lees je goed. Kuch, kuch. Pam weet heel zeker dat we op tijd en stond zelf ook anaal plezier willen, zowel tijdens het voorspel als tijdens de grote manoeuvres. De consulente verzekert dat die wens helemaal geen homoseksueel trekje is én best normaal. Ze moedigt de vrouw dan ook aan om aan die behoeftes te voldoen. Met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk zo’n vinger in de kont zou zelfs leiden tot geweldige orgasmes. 

Ps: de redactie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in de slaapkamer.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."