Resultaten onderneming Stefan Everts bevatten verrassing

Ondertussen heeft iedereen door dat een smerige malariamug onze beste crosser Stefan Everts flink te grazen genomen heeft in Congo. Het is een beetje cynisch, maar mensen die grote risico’s namen zoals Stefan of Michael Schumacher krijgen dan uiteindelijk een klap uit een richting die ze niet zagen aankomen.


We zouden door alle miserie ook bijna vergeten dat Stefan een bijzonder succesvolle crosser was en dat zich dat ook – en terecht – financieel vertaald heeft.


De centrale onderneming van Stefan heeft enkele dagen geleden de resultaten over 2019 neergelegd. Die grote firma kon dat jaar net geen 100.000 euro nettowinst realiseren. Dat is goed, maar wel minder dan in 2018. Toen bedroeg de nettowinst ruim 2 keer zo veel. De totale activa van de onderneming bedragen (eind 2019) zowat 3,8 miljoen euro.

Dit jaar zal dat een stuk minder zijn. De firma van Stefan houdt immers de aandelen van Geboers Racing Promotion (GRP) aan. En die laatste onderneming werd onlangs stopgezet. GRP verwijst uiteraard naar de in 2018 overleden Eric Geboers.
Er zit ook nog een deel vastgoed in de firma van Stefan en die ontbonden GRP levert volgens documenten van het Staatsblad ook nog ruim een miljoen euro op. Dat is toch een opsteker.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More