Deze Engeltjes dwarrelen nooit nog uit de hemel…

De hemel valt op onze kop… het is amen en uit met de heerlijke Victoria’s Secret Fashion shows. Officieel omdat de shows achterhaald zijn en televisie niet meer het juiste medium is. Topman Les Wexner  liet dit met een mailtje aan zijn werknemers weten. “De modewereld verandert steeds. We moeten evolueren en veranderen om te groeien”, schrijft hij. “Voor de toekomst geloven we niet dat televisie de juiste vorm is. Vanaf 2019 richten we ons op het ontwikkelen van spannende en dynamische content in een nieuw soort evenement.”

Het gaat al langer niet goed met Victoria’s Secret. In Amerika sluit het 53 winkels. Volgens financieel persbureau Bloomberg heeft het lingeriemerk steeds meer te maken met flinke concurrentie. Iedere ietwat bekende influencer, topmodel of celeb  brengt tegenwoordig een eigen lijn uit en promoot en verkoopt via makkelijke kanalen zoals Instagram. Grootste voorbeeld en concurrent, Rihanna, die met een anti-campagne tegen Victoria’s Secret begon en liet weten dat haar creaties door elke vrouw kunnen gedragen worden. Een stevige uithaal naar de shows  die onder vuur lagen omdat de nadruk te veel zou liggen op het lichaam van sexy vrouwen. En vergeet de impact van de hele #metoo-beweging niet. 

Wij vinden het jammer. Want deze Angels dwarrelen nooit nog uit de hemel over ons scherm. In de naam van de Vader, Zoon en onze Heilige Angels… AMEN!

1

Image 1 of 35


Credits: Instagram