Op zondag 22 en maandag 23 maart viert Culinaire Ambiance feest in de Eskimofabriek in Gent. Het wordt een onvergetelijke ervaring waar je als culinaire liefhebber op sterrenniveau eet, van een prachtige locatie geniet en de grootste topchefs ontmoet. Dit mag je alvast verwachten! 

Food, Drinks & Rock ’n Roll

Naar aanleiding van het succes van het Culinaire Ambiance event van vorig jaar hebben we besloten om dit jaar groter, feestelijker en heerlijker te gaan. Lijkt een avond boordevol topchefs, cocktails, fancy food & drinks op een prachtige locatie iets te mooi om waar te zijn? Dromen zijn bij ons geen bedrog en jij kan erbij zijn! We nodigen je uit voor een exclusief event met een tal van culinaire (en niet-culinaire) verrassingen.

 

Marcelo Ballardin

Restaurant: OAK in Gent

Marcelo Ballardin, de Braziliaanse sterrenchef met Italiaanse roots, maar vooral een laatbloeier. Hij was 28 toen hij besloot om de culinaire wereld in te stappen. Maar dat hield Marcelo niet tegen om meteen bij de beste chefs aan de slag te gaan: eerst bij Hertog Jan in Brugge om vervolgens te leren van de leermeester zelf, ja we hebben het hier over Sergio Herman. In 2014 opende hij zijn eerste restaurant OAK in Gent, drie jaar later kreeg hij zijn eerste Michelinster en scoorde een imposante 16/20 in de gids van Gault&Millau. Van een succesvolle sprint gesproken! Dit jaar staat hij te schitteren naast Sergio Herman als tweede chef in ‘Mijn keuken Mijn restaurant’ maar op 22 & 23 maart kan je hem al aan het werk zien op Rock Ambiance 2020.

Ken Verschueren

RestaurantTinèlle in Mechelen

Sterrenchef Ken Verschueren opende vorig jaar in september het concept Tinèlle in het voormalige Predikherenklooster in Mechelen. Een absoluut schot in de roos, zowel voor de locatie als voor de chef zelf. Tinèlle is een gastronomisch restaurant, maar de chef serveert voornamelijk à la carte.

Luc De Laet

Restaurant: Butcher’s Store en Bistro De Laet in Hove

Bistro De Laet & Van Haver baseert zich voor haar menukaart op een jarenlange ervaring als keurslagerij. Kwaliteitsvlees is dan ook het stokpaardje. Als specialisatie biedt de bistro een uitgebreide entrecotekaart met internationale runderrassen, die door de slager zelf geselecteerd werden. Daarnaast kan u ook genieten van dagverse suggesties en lunchmenu’s. Bij deze bistro bepaal je zelf het ritme: uitgebreid genieten of een snelle hap, alles is mogelijk. De bistro is doorlopend geopend.

Heb je graag een gratis toegangsticket gehad? Vind deze hier