Rode Duivels oefenen tegen Zwitserland in november

Normaliter hadden de Rode Duivels in maart, en dit in het kader van het EK Voetbal, een trainingsstage afgewerkt in Qatar, maar omwille van de corona crisis werd dit afgeblazen.

Uitstel is echter geen afstel, want de Rode Duivels oefenen nu op 11 november in eigen land tegen Zwitserland. Het is nog af te wachten hoeveel fans er toegelaten zullen worden uiteraard. Ook tijdens de interlandbreak in oktober zal er normaal nog een oefenmatch gespeeld worden.

Vanaf september tot november spelen de Rode Duivels ook 6 matchen in het kader van de Nations League: Denemarken-België op 5 september, België-IJsland op 8 september, Engeland-België op 11 oktober, IJsland-België op 14 oktober, België-Engeland op 15 november en België-Denemarken op 18 november.

Het EK werd omwille van de coronacrisis verdaagd naar 2021, en in 2022 staat dan het (winter) WK in Qatar op het programma. Duivels drukke voetbaldagen op komst zeg maar..

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More