Belgische rapper wordt beschuldigd van aanranding.

 

Een vreemd verhaal. Een jonge, Brusselse vrouw post op Instagram het bericht dat ze is aangerand door Romeo Elvis. Ze post daarbij een paar berichtjes die hij naar haar stuurde, waaruit blijk dat Romeo het niet ontkent, daarna wist ze het weer.

“Het was een stomme impuls. Ik heb mijn vriendin, Léna, alles verteld”, aldus Romeo Elvis. “Ik weet niet wat ik je moet zeggen, ik heb er echt spijt van, ik was niet in mijn gewone doen, ik had een slecht moment. Ik probeer die debiele impuls te vergeten. Ik ben enorm verliefd op mijn vrouw en wil haar geen pijn doen. Ik wil jou ook de keuze geven om er in het openbaar over te praten. Ik weet dat je de neiging hebt om dat te doen, na wat er gebeurd is.Ik heb mijn excuses al aangeboden, maar ik besef dat dat niet genoeg is.”

Maar de woordenvloed maakten weinig indruk op de jonge vrouw. Ze poste #balancetonrappeur”, een verwijzing naar de bekende hit van Roméo’s zus, Angèle: ‘Balance Ton Quoi’. Die gaat er net over de mannen hun plaats moeten kennen en dat ‘nee’ wel degelijk ‘nee’ betekent.