Er is heel wat aan de hand in BV-land.

2005. Véronique De Kock wordt in Zuid-Frankrijk door een paparazzo met een kanon van een lens gekiekt, zonder bovenstukje. De foto’s van haar (overigens prachtige) blote boezem verspreiden zich als een lopend vuurtje. Er wordt schande gesproken: Véronique De Kock is een BV, en BV’s moeten het goede voorbeeld geven. Niet topless over ‘t strand huppelen!

2017. Er komt aan het licht dat Bart De Pauw naar een tiental vrouwen ‘ongepaste’ berichten stuurde. De pauw zou hen in die berichten duidelijk maken dat hij weleens een partijtje dubbelspel met hen wil spelen. Nog vooraleer er iets bewezen wordt, zet VRT Bart De Pauw aan de deur. Hij is immers een BV, en BV’s moeten het goede voorbeeld geven.

2020. Er lekken verschillende filmpjes. Een radiomaker toont hoe hij de aap op zijn bakkes geeft, terwijl hij zichzelf een portie billenkoek geeft. Een muzikant toont hoe ver hij op een ziekenhuisbed kan schieten. In een ander filmpje vraagt hij aan een vrouw – niet zijn wederhelft – om ‘m eens te komen rimmen. Er lekken ook nog foto’s van andere BV’s die stoefen met hun gereedschap.

Niet dat de fappende fappers van 2020 aan de schandpaal moeten, maar ‘t is toch straf dat het daar zo stil over blijft.

Dennis Burkas, die er van verdacht wordt de filmpjes gelekt te hebben, meent te weten waarom er daar in de pers met geen woord over gerept wordt. Dat legt hij uit in onderstaande video. Hij is ook van mening dat de heren, in de plaats van zich in stilte te hullen, beter een woordje uitleg zouden geven: “Om af te sluiten, kan ik de BV’s de raad geven om op te treden als échte mannen en niet als perverten, en dat ze opkomen voor hun seksuele vrijheid en uiting ervan, wat geen criminele daad is. Zo kunnen ze nog het respect van het volk terugwinnen dat ze nu elke dag meer en meer kwijtraken.”

O ja, en in onderstaande video komen we eveneens te weten dat de ‘Rukkende Radiomaker’ enkele jaren geleden ook al wist hoe hij foto’s van zijn materiaal moest versturen…

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Dennis Black Magic (@dennisblackmagic) op

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.